Blog ni i dedikasikan special for all my friends. Since i masih kecil sampailah i dah besar panjang sekarang nih. Semuanya berkisar tentang kenangan, cerita manis & pahit serta apa yang berkaitan dengan persahabatan. To u all, i hope u all tak lupakan i walaupun kita jauh dari mata..huhuhu.. Windu sangat kat korang wey..!!

Rabu, 17 Februari 2010

<<< ATTENTION..... Please...!!! >>>>

Blog ini masih dalam pembikinan. i harap i dapat siapkan dalam waktu yang singkat. Terima kasih pada yang sudi singgah ke sini. Blog asal, DALAM HATI ADA CINTA telah berpindah ke sini. Daaaaaa........


best regards,

1 ulasan:

  1. Salam kunjungan dari blog kami http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    Salam ziarah dari kami.....Kami sedang baca older entry anda...
    Salam Perkenalan dari kami.... Semoga persahabatan ini mendapat manfaat bersama...

    Kawan,
    seseorang yang sentiasa membantu kita,
    sahaya aku terkaksima dengan dunia ini,
    engkaulah jua aku mencari,
    engkau membantu aku,
    aku suka,
    walaupun sebesar beras bantuanmu,
    tetap akan aku ingati,
    kerana budimu aku sangat hargainya,
    suatu hari nanti,
    tidak akan aku lupa,
    membalas semua jasamu .
    Kawan,
    seseorang yang boleh kita percayai,
    engkau tahu aku mempercayaimu,
    segala kepercayaan aku letak pada engkau kawan,
    aku harap engkau tidak mensia-siakanya,
    engakulah tempat aku bersimpan rahsia,
    mengharap orang lain,
    aku kurang mempercayainya,
    hannya engkau aku percaya sebagai kawan aku,
    jadikanlah kepercayaan ini suatu kebaikan untuk engkau kawan.
    Kawan,
    seseorang yang boleh menasihati kita,
    andai kesalahan melitupi aku,
    engkau akan nasihati aku,
    aku menghargainya dan aku mengingatinya,
    aku berubah dengan nasihat engkau itu,
    aku mahu,
    engkau sentiasa menasihati aku,
    nasihat engkau, pedoman untuk aku,
    aku berharap kita sentiasa,
    menasihati sesama yang lain,
    sama-sama kita berjaya,
    dimana jua kita berada.
    Kawan,
    seseorang yang mungkin kita akan kehilangannya suatu hari nanti,
    aku harap,
    ini tidak akan terjadi pada engkau kawan,
    engkau itu kawan,
    kawan itu engkau,
    aku kawan engkau,
    engkau kawan aku,
    kenyataan ini engkau ungkailah dengan fikiran engkau itu,
    andai engkau pergi dari hidup ini kawan,
    aku harap engkau sentiasa bersedia,
    menghadapi dunia penuh pancaroba ini,
    andai engkau pergi dari hidup ini kawan,
    aku hanya mengharap satu perkara dari engkau,
    ingatilah persahabatan aku dan engkau ini,
    kerana aku,
    sangat menghargai persahabatan ini.
    Salam perkenala dari kami??? Moga saya merima respon yang baik dari anda
    Silalah layari blog kami http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Tidakkah mereka memerhatikan burung-burung yang dipermudahkan terbang melayang-layang di angkasa lepas?Tiada yang menahan burung-burung itu (dari jatuh) melainkan Allah.Sesungguhnya pada yang demikian itu ada tanda-tanda ( yang membuktikan kekuasaa Allah) bagi kaum yang beriman. (surah al Nahl 16:79)

    BalasPadam